OM BYKIRK – byKIRK

OM BYKIRK

 

 

         

 

   JOHANNE KIRK

Jeg hedder Johanne Kirk, og jeg er grundlæggeren og den kreative kraft bag ByKirk. Jeg er født og opvokset i København og er uddannet guldsmed ved Georg Jensen. 

Jeg er dybt passioneret omkring guldsmedhåndværket og at designe og formgive kvalitets smykker. Med mine mange års erfaring, blandt andet med egen guldsmedbutik, udviklet en unik forståelse for at finde nye måder at tænke smykker på, samt tillært mig en fantastisk forståelse for, hvad der klæder kroppen.

Det at skabe og designe er en immanent egenskab hos mig, og jeg lader mig konstant inspirere af mine omgivelser såsom individer, natur og liv.

Jeg grundlagde ByKirk i 2011 i hjertet af København, og har siden skabt unikke smykker til kvinder siden. Min mission er at skabe smykker, der ikke blot er smukke, men også meningsfulde og personlige. Jeg ønsker at give mine kunder en unik oplevelse og et smykke, de vil elske og bære i mange år frem.

Jeg skaber også unikke smykker i samarbejde med mine kunder. Du er mere end velkommen til at kontakte mig på 31464668 eller info@bykirk.dk for at høre mere om specialfremstillede smykker til dig.  

Ønsker du at se smykkerne eller få personlig vejledning. Book en aftale med mig, guldsmeden Johanne Kirk
Mail: Info@bykirk.dk