Handelsbetingelser – byKIRK

Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Køb af varer

Endelig aftale mellem dig og byKIRK anses for indgået, når byKIRK har bekræftet ordren. Hvis byKIRK ikke er i stand til at opfylde din ordre som følge af fx udsolgte varer, kontakter vi dig hurtigst muligt på enten telefon eller e-mail.  

Som kunde er du ansvarlig og bærer risikoen for, at de indtastede kundeoplysninger er korrekte, idet byKIRK ikke efterfølgende har mulighed for at validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

 

Priser og betaling

Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden ud for den pågældende vare. Alle opgivne DKK priser er inkl. moms p.t. 25%. Vi forbeholder os ret til at ændre priser med øjeblikkelig virkning. Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet. 

Til enhver bestilling af varer afgivet på hjemmesiden skal tillægges et beløb til dækning af forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostningerne vil fremgå af ordreoversigten samt ligeledes af den ordrebekræftelse der fremsendes. 

byKIRK modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når vi afsender varen. 

byKIRK krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Quickpay.dk og PBS. Bemærk også at siden hvor du giver dine kortoplysninger ser anderledes ud end resten af butikken - dette skyldes krav fra Quickpay.dk og PBS om, at siden skal være sikker og oplysninger krypterede.

Levering

byKIRK sørger for levering med GLS til ønsket adresse i DK (med mindre andet angives) til modtager. Levering sker på den af kunden oplyste leveringsadresse.

Du kan forvente at modtage din bestilling inden for 2-5 arbejdsdage. (med mindre andet er oplyst - made to order - under smykke beskrivelsen) Da byKIRK ikke kan garantere lokale udbringningsforhold kan byKIRK ikke med sikkerhed angive, hvornår varen leveres på kundens adresse. I tilfælde hvor den ønskede vare ikke er på lager på bestillingstidspunktet vil vi kontakte dig med oplysning om forventet levering.

Som forbruger har du ret til at hæve købet, såfremt hele ydelsen er forsinket i forhold til aftale.

Leveringsomkostninger fremgår af ordrebekræftelsen og betales af køber.

Fortrydelsesret

Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot sende en mail til Info@bykirk. Så vil du få en returlabels.

Returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Da emballagen udgør en væsentlig del af varens værdi, vil det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke medfølger. Kunden bærer risikoen for at returvaren er forsvarligt emballeret. Du opfordres derfor til at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto. Beløbet returneres umiddelbart efter at byKIRK har modtaget varen retur og har haft mulighed for at kontrollere varen, hvilket som udgangspunkt vil ske senest 10 dage efter modtagelse af varen. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.

 

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes du rette henvendelse til:

byKIRK 
   Tlf.: +45 3146 4668
    info@bykirk.dk

Ved ønsker retur :

Send en mail til mig på info@bykirk.dk information følge - Ordre nr på den pakke du øsker at sende retur og hvad du ønsker at retunere. 

Så sender jeg en mail med en returlabels - hvor porto er betalt.

Fuldstændige forretningsbetingelser kan ses her

 

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mailadresse
Oplysning om hvad du har købt

Vi behandler dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig, og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for BYKIRK ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

Klagemuligheder – oversigt og links:

Har du en klage over et produkt, købt i vores Webshop, kan der sendes en klage til:
Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning
Carl Jacobsens Vej 35
2500 Valby
Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU Kommissionens online klageplatform.
Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/
Angiver du en klage her, skal du oplyse vores E-mail adresse: