Handelsbetingelser – byKIRK

Handelsbetingelser

KØB AF VARER

Endelig aftale mellem dig og byKIRK anses for indgået, når byKIRK har bekræftet ordren. Hvis byKIRK ikke er i stand til at opfylde din ordre som følge af fx udsolgte varer, kontakter vi dig hurtigst muligt på enten telefon eller e-mail.

Som kunde er du ansvarlig og bærer risikoen for, at de indtastede kundeoplysninger er korrekte, idet byKIRK ikke efterfølgende har mulighed for at validere eller kontrollere disse oplysninger.

PRISER OG BETALING

Hos BYKIRK ApS er alle priserne i danske kroner og angivet inkl. moms og afgifter. Vi forbeholder os ret til fra dag til dag at ændre priserne uden forudgående samtykke. Der tages forbehold for udsolgte varer. Forsendelsesomkostningerne er ikke inkluderet.

Til enhver bestilling af varer afgivet på hjemmesiden skal tillægges et beløb til dækning af forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostningerne vil fremgå af ordreoversigten samt ligeledes af den ordrebekræftelse, der fremsendes.

byKIRK modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK, danske kroner og inkl. moms. Der tages forbehold for prisfejl og udsolgte/udgåede varer.

byKIRK krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Quickpay.dk og PBS. Bemærk også, at siden, hvor du giver dine kortoplysninger, ser anderledes ud end resten af butikken - dette skyldes krav fra Quickpay.dk og PBS om, at siden skal være sikker og oplysninger krypterede.

LEVERING

byKIRK sørger for levering med GLS til din nærmeste pakkeshop  DK (med mindre andet angives) til modtager. Levering sker på den af kunden oplyste nærmeste pakkeshop. Ønskes en specifik pakkeshop, skal dette ønske skrives i en kommentar til købet.

Du kan forvente at modtage din bestilling inden for 2-5 arbejdsdage. For “made to order” varer gælder særlige leveringsvilkår. Betingelserne vil fremgå specifikt forud for køb af disse varer.

Da byKIRK ikke kan garantere lokale udbringningsforhold, kan byKIRK ikke med sikkerhed angive, hvornår varen leveres på kundens adresse. I tilfælde, hvor den ønskede vare ikke er på lager på bestillingstidspunktet, vil vi kontakte dig med oplysning om forventet levering.

Som forbruger har du ret til at hæve købet, såfremt hele ydelsen er forsinket i forhold til aftale. Leveringsomkostningerne fremgår af ordrebekræftelsen og betales af køber.

FORTRYDELSESRET, BYTTE 

Alle vare købt hos ByKirk i vores webshop, kan byttes og fortrydes inden for 14 dage efter modtagelse af varen. Bemærk, at forsendelsesomkostninger ikke refunderes. 

Hvis du vælger at benytte din fortrydelsesret, skal du blot sende en mail til Info@bykirk.dk og få et returlabel tilsendt på mail, hvor porto er betalt. Returner varen i samme stand og mængde, som du modtog den. Da emballagen udgør en væsentlig del af varens værdi, vil det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke medfølger. Kunden bærer risikoen for, at returvaren er forsvarligt emballeret. Du opfordres derfor til at gemme emballagen, indtil du er sikker på, at du vil beholde varen. Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto. Beløbet returneres umiddelbart efter, at byKIRK har modtaget varen retur og har haft mulighed for at kontrollere varen, hvilket som udgangspunkt vil ske senest 10 dage efter modtagelse af varen.

For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''

REKLAMATION OG VARERETURNERING

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes du rette henvendelse til:

byKIRK

Tlf.: +45 3146 4668

info@bykirk.dk

Ved ønsker retur :

Send en mail til mig på info@bykirk.dk med denne information følge

  • Ordre nr. på den pakke du ønsker at sende retur
  • Hvad du ønsker at returnere.

Så sender jeg en mail med et returlabel, hvor porto er betalt.

Fuldstændige forretningsbetingelser kan ses her 

PERSONDATAPOLITIK

For at du kan indgå aftale med os og handle på vores hjemmeside, har vi brug for følgende oplysninger om dig:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mailadresse
  • Oplysning om, hvad du har købt.

Vi behandler dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig og for at kunne behandle henvendelser vedrørende dit køb. Behandlingen sker efter reglerne i vores persondatapolitik for BYKIRK ApS. Heri kan du læse mere om, hvordan dine oplysninger behandles, hvornår de slettes, og hvilke rettigheder du har som registreret.

KLAGEMULIGHEDER – OVERSIGT OG LINKS

Har du en klage over et produkt, købt i vores webshop, kan der sendes en klage til:

Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning

Carl Jacobsens Vej 35

2500 Valby

Link: www.forbrug.dk

Hvis du er forbruger med bopæl i et andet EU-land, kan du angive din klage i EU-Kommissionens online klageplatform. Platformen findes her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

Angiver du en klage her, skal du oplyse vores e-mailadresse: jka@bykirk.dk.