Copy of Handelsbetingelser – byKIRK

Copy of Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Køb af varer

Endelig aftale mellem dig og byKIRK anses for indgået, når byKIRK har bekræftet ordren. Hvis byKIRK ikke er i stand til at opfylde din ordre som følge af fx udsolgte varer, kontakter vi dig hurtigst muligt på enten telefon eller e-mail.  

Som kunde er du ansvarlig og bærer risikoen for, at de indtastede kundeoplysninger er korrekte, idet byKIRK ikke efterfølgende har mulighed for at validerer eller kontrollerer disse oplysninger.

 

Priser og betaling

Den gældende pris er den, som på dagen for bestillingen er angivet på hjemmesiden ud for den pågældende vare. Alle opgivne DKK priser er inkl. moms p.t. 25%. Vi forbeholder os ret til at ændre priser med øjeblikkelig virkning. Forsendelsesomkostninger er ikke inkluderet. 

Til enhver bestilling af varer afgivet på hjemmesiden skal tillægges et beløb til dækning af forsendelsesomkostninger. Forsendelsesomkostningerne vil fremgå af ordreoversigten samt ligeledes af den ordrebekræftelse der fremsendes. 

byKIRK modtager betaling med Dankort/VISA-Dankort. Betaling vil først blive trukket på din konto, når vi afsender varen. 

byKIRK krypterer alle dine kortoplysninger med den såkaldte SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at uvedkommende ikke kan aflæse dit kortnummer eller andre informationer under transaktionen med Quickpay.dk og PBS. Bemærk også at siden hvor du giver dine kortoplysninger ser anderledes ud end resten af butikken - dette skyldes krav fra Quickpay.dk og PBS om, at siden skal være sikker og oplysninger krypterede.

Levering

byKIRK sørger for levering med GLS (med mindre andet angives) til modtager. Varen vil blive leveret til pakkeshop nær leveringsadressen, der angives ved bestillingen.

Du kan forvente at modtage din bestilling inden for 2-5 arbejdsdage. Da byKIRK ikke kan garantere lokale udbringningsforhold kan byKIRK ikke med sikkerhed angive, hvornår varen leveres på kundens adresse. I tilfælde hvor den ønskede vare ikke er på lager på bestillingstidspunktet vil vi kontakte dig med oplysning om forventet levering.

Som forbruger har du ret til at hæve købet, såfremt hele ydelsen er forsinket i forhold til aftale.

Leveringsomkostninger fremgår af ordrebekræftelsen og betales af køber.

Fortrydelsesret

Alle vare købt hos ByKirk i vores webshop, kan byttes og fortrydes inden for 14 dage efter modtagelse af varen. Bemærk, at forsendelsesomkostninger ikke refunderes. 

Hvis du vælger at fortryde et køb, skal du blot sende en mail til Info@bykirk. Så vil du få en returlabels.

Returnere varen i samme stand og mængde som du modtog den. Da emballagen udgør en væsentlig del af varens værdi, vil det betyde, at varen ikke kan anses for returneret i væsentlig samme stand og mængde, hvis emballagen ikke medfølger. Kunden bærer risikoen for at returvaren er forsvarligt emballeret. Du opfordres derfor til at gemme emballagen til du er sikker på, at du vil beholde varen.

Når varen er modtaget retur og godkendt, refunderes købsprisen til din konto. Beløbet returneres umiddelbart efter at byKIRK har modtaget varen retur og har haft mulighed for at kontrollere varen, hvilket som udgangspunkt vil ske senest 10 dage efter modtagelse af varen. For praktiske detaljer - se punktet ''Reklamation og varereturnering''.

Reklamation og varereturnering

Ved fejl, mangler eller evt. udeblevne leverancer bedes du rette henvendelse til:

byKIRK ApS

Tlf.: +45 3146 4668
Mail: info@bykirk.dk

Varereturnering skal også foregå til denne adresse - bemærk at vi ikke modtager pakker sendt pr. efterkrav. Returnering kan også ske ved at undlade at modtage, eller afhente varen på posthuset, hvilket dog kan forsinker retuneringsprocessen.

Det er ikke et krav, men du fremmer hurtig ekspedition, hvis du udfylder og medsender den vedlagte returformular eller på anden måde lader fyldestgørende information følge pakken - fx kopi af ordrebekræftelse, registreringsnummer samt kopi af evt. forudgående korrespondance mv.

Fuldstændige forretningsbetingelser kan ses her