Free Shipping on orders over $50
Menu

Corporate Social Responsability

Værdier og CSR

 

CSR
Det er afgørende for byKIRK at smykkerne bliver produceret på en bæredygtig måde for alle som er involveret i processen fra design til kunden modtager smykket. Derfor benytter byKIRK kun materialer som er udvalgt at betroede samarbejdspartner og ikke behandlet med overflødige kemikalier eller lignende. byKIRK’s smykker produceres i Danmark og Thailand. Det giver en fleksibilitet i produktionen og mulighed for at kombinere det traditionelle guldsmedehåndværk med nyeste produktionsmetoder og dermed sikre en høj kvalitet.

Vi går ikke på kompromis med vores principper indenfor Corporate Social Responsibility (CSR). Vi har i samarbejde med Den Danske Ambassade i Thailand udvalgt producenter, der kan leve op til byKIRKs krav inden for CSR, og vi er løbende i dialog med producenterne.

De væsentligste CSR-principper er indarbejdet i kontrakten med vores leverandører og omfatter også underleverandører. Yderligere arbejder byKIRK ApS løbende med at sikre at råvarer som diamanter, guld og sølv lever op til gældende lovgivning og standarder.

Læs vores politik for CSR her


Join our Mailing List

Sign up to receive our daily email and get 50% off your first purchase.